Beveiliging & Surveillance

15 jaar bij Securitas: van aspirant naar supervisor

Na 10 jaar horeca is Vincent bij Securitas begonnen als beveiliger in opleiding, groeide door van beveiliger naar hoofdbeveiliger, wat hem uiteindelijk bij zijn huidige rol bracht: supervisor. Een rijke geschiedenis dus in de 15 jaar die hij bij Securitas werkt.

Opleiding beveiliger

Een jaar als beveiliger: het verhaal van Romy bij Securitas

Maak kennis met Romy, inmiddels al ruim een jaar officieel beveiliger bij Securitas. Romy werkte eerst als hostess op de luchthaven, maar volgde twee jaar geleden de opleiding tot beveiliger. Ontdek welke uitdagingen en avonturen zij tegenkwam op haar pad.

Objectbeveiliging

Buck stelt kennis veilig als beveiliger in de bibliotheek

Buck werkt als objectbeveiliger in een bibliotheek in een grote stad, een locatie waar de prachtigste verhalen en kennis zijn ondergebracht. Al 2,5 jaar is daar geen dag hetzelfde.

Objectbeveiliging

Eric ging van sportleraar naar hoofdbeveiliger bij Securitas.

Van sportleraar naar reizende salesmanager in de retail. Eric heeft heel wat carrières achter de rug. Uiteindelijk kwam hij, gelukkig, terecht bij Securitas als beveiliger.

Havenbeveiliging

Een haven van ervaring: Dillip's 20 jaar als beveiliger bij Securitas

Luidkeels wensen de meeuwen je goedemorgen. Je loopt om de roestige containers heen naar je kantoor en snuift de zilte geur van de zee even op. Een nieuwe dag is begonnen als havenbeveiliger voor Securitas.

Kantoor
Mobiele surveillance

Van Beveiliger naar Recruiter bij Securitas

Eens een beveiliger altijd een beveiliger? Niet altijd. In ieder geval niet wat Bradley Jongerden betreft, die na 4 jaar in de beveiliging een sprong in het diepe waagde; van Securitas beveiliger tot Securitas recruiter.

Nieuws

Beveiligen in 2023: ‘Beveiliging zelden zo cruciaal’

2023 staat in het teken van een herwaardering van het beveiligingsvak, een inhaalslag op het gebied van digitalisering en meer aandacht voor een holistische en integrale benadering van veiligheidsvraagstukken.

Events

Banenmarkt Schiphol

Op 4 februari 2023 staat Securitas weer op de banenmarkt van Schiphol. Wil jij werken op de luchthaven? In een altijd dynamische omgeving, en ben je 18 jaar of ouder? Meld je aan via onderstaande link!

Nieuws

Securitas biedt onbepaalde tijd contracten

Vanaf heden biedt Securitas gediplomeerde beveiligers bij aanname een contract voor onbepaalde tijd (vast contract). Hiermee zorgen wij voor nog meer zekerheid bij onze medewerkers, iets dat deze tijd belangrijker is dan ooit. Neem contact op met onze recruiters voor de voorwaarden!