Werken in de beveiliging

Jij maakt het verschil. Op elk moment van de dag. Licht of donker. Met een scherpe blik signaleer je verdachte en onveilige situaties en blijf je onder spannende omstandigheden rustig en daadkrachtig. Hierbij krijg je hulp van de modernste technieken en een hecht team aan collega's waar je altijd op kan bouwen. Jij bent onze proactieve collega met lef en inzicht. Samen maken we de wereld een stukje veiliger.

Welke beveiligingsfunctie past bij jou?

“Ik heb hecht contact met mijn team en mijn directe leidinggevende staat altijd voor mij klaar. Ik voel mij gewaardeerd. Mijn expertise werd bijvoorbeeld gevraagd bij het binnenhalen van een aanbesteding.”

Vincent van Ginkel

Team Leader Operations

Nog geen diploma?

Geen probleem! Securitas is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij jou zowel de opleiding tot beveiliger als de werkplek kunnen bieden. En als grootste beveiligingsbedrijf van Nederland, is er altijd werk voor jou.

Je start de opleiding met 10 dagen theorie. Wat je door de unieke werkplek bij Securitas meteen in de praktijk kunt brengen. Je studie wordt betaald en tijdens je studie krijg al direct salaris.

#werkenbijsecuritas

✨ Maak kennis met Buck, een gewaardeerde collega bij Securitas sinds 2009. “Ik heb heel wat uitdagende situaties meegemaakt in de afgelopen jaren, maar gelukkig gebeuren die niet dagelijks,” vertelt Buck. “Naast spannende situaties, zijn er ook genoeg leuke en hilarische momenten. Het is juist de afwisseling die mijn werk zo bijzonder maakt.” 💪

“Ik ben recruiter bij Securitas en besloot een dag mee te lopen met collega Bert. Hij werkt al 20 jaar als mobiel surveillant. Een mooie kans om het beveiligingswerk van dichtbij te beleven en te waarderen,” vertelt Noëlle. 🌟🔎 “Bert ontving mij met open armen. We sloten panden af, reden onze rondes en zelfs een alarmmelding kwam voorbij! 🚨 Die vond ik wel spannend, maar het bleek al snel een vals alarm.”

🚢✨ "Werken in de haven betekent voor mij veel meer dan alleen beveiliging," vertelt Dillip. "Ik ben niet alleen een havenbeveiliger, maar ook een inwerkmentor. Ik ben trots op hoe goed mijn leerlingen presteren in hun werkzaamheden. Ik neem de tijd om hen alles uit te leggen en te begeleiden, zodat ze hun taken met vertrouwen kunnen uitvoeren.”

Job alert

Mis nooit een interessante vacature

Mis nooit een interessante vacature