Wil jij het verschil maken en bouwen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist meebepalen? Klopt jouw hart sneller door de ontwikkeling van slimme technologie? Welkom bij Securitas.

Een nieuwe kijk op beveiliging

De huidige samenleving met nieuwe dreigingsbeelden noodzaakt organisaties hun veiligheid op een andere manier in te richten. Securitas heeft daarom een nieuwe kijk ontwikkeld op de beveiliging van vandaag. Niet langer beveiligen we op basis van eerder vastgelegde risico's, maar monitoren en acteren we op afwijkende signalen vanuit real-time data en menselijk gedrag. Deze visie resulteert in preventieve oplossingen met maximale samenwerken tussen mens, kennis en technologie.
Werken bij Securitas

Securitas op de Rotterdam Marathon

Securitas beveiligt allerlij soorten objecten, locaties en gebouwen. Zo ook evenementen zoals de marathon van Rotterdam. Securitas is een van de sponsoren van dit mooie evenement en daarom staan wij ook met trots de veiligheid van het evenemnt te verzorgen

Zie hiernaast een video van onze mensen over de marathon van Rotterdam!

Werken bij Securitas

Werken bij Securitas betekent innovatief denken en proactief handelen in een internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is. Met een team van beveiligers, monteurs, data-analisten en business developers, ben je integraal onderdeel van onze beveiligingsoplossingen. Oplossingen waarbij slimme combinaties van videodienstverlening, technische ondersteuning en klantcontact samenkomen in het geavanceerde Securitas Operations Center. Zo maak je niet alleen dagelijks het verschil voor de klanten van Securitas, maar ook voor jezelf en de wereld om je heen.

Beveiliging van morgen

Securitas heeft als missie om deze continu veranderende wereld te transformeren naar een veiligere plek om in te leven en werken. Dat begint bij onze mensen. Door te inspireren en motiveren dagen we je uit om iedere dag het beste uit jezelf en je collega's te halen. Alleen dan lopen we voorop en bieden we niet alleen het antwoord op de snelle ontwikkelingen van vandaag, maar bepalen we samen de beveiliging van morgen.
Werken bij Securitas
Job alert

Mis nooit een interessante vacature