Zet je in voor een veiligere wereld

In deze continu veranderende wereld worden er in razendsnel tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Door nieuwe techniek en alsmaar slimmer wordende algoritmes wordt de beveiligingswereld steeds complexer. Denk hierbij aan slimme camera’s en sensoren en het koppelen van data waarmee we real-time dreiging proactief kunnen monitoren. Als voorloper op het gebied van innovatie speelt Securitas in op de kansen die dit biedt voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten.
Het digitale speelveld dat zich nu vormt laat zien dat techniek en IT onmisbaar is. Als Engineer, Monteur of Projectleider bij Securitas Technology werk je aan beveiligingsoplossingen waar de meeste mensen vandaag de dag nog nooit van gehoord hebben. Jij werkt hier aan beveiligingsoplossingen van de toekomst.
Zet je in voor een veiligere wereld
Zet je in voor een veiligere wereld

Mogelijkheden voor jou

Of je nu als accountmanager, werkvoorbereider, engineer of monteur aan de slag gaat, bij Securitas verwelkomen wij je graag. Een carrière bij Securitas biedt jou de kans om mee te bouwen aan een veiligere wereld.
Wil je vrijblijvend met ons praten? Wij drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Daar staan wij alleen maar voor open. Stuur ons een bericht of bekijk de openstaande vacatures! Wie weet draag jij binnenkort wel bij aan een veiliger Nederland.

Welke functie past bij jou?

Engineer walking in port of Rotterdam

Maak kennis met jouw nieuwe collega's

Jan
Werkvoorbereider

"Het snel materialen regelen voor projecten is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Dit is altijd een mooie uitdaging. Als dit ook nog eens lukt geeft mij dit een voldaan gevoel. Alles staat in het teken van een tevreden klant. Securitas Technology is hierin zeker een dynamisch bedrijf"

Glenn
Werkvoorbereider

"Na jaren lang in de buiten dienst te hebben gewerkt, gaf Securitas Technology mij de kans om te ontwikkelen naar een werkvoorbereiders functie. Met open armen werd ik ontvangen door alle collega's. Geen dag is het zelfde"

Richard
Field Service Engineer

"Ik ben in februari 2020 in dienst gekomen als projectmonteur maar al snel de overstap naar service engineer gemaakt en daar me plek gevonden. Van complexe storingen tot een losse stekker en alles wat er tussen zit. Leuke collega's en een goede sfeer. Trots om hier te mogen werken"

Neem contact op met een van onze recruiters

Wil je meer informatie over onze openstaande Technology vacatures, neem dan contact op met 1 van onze recruiters.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in het werken bij ons projectteam? Neem dan contact op met Lars Conijn via 06-39794408 of via [email protected].

Wil je meer weten over het werken in ons Service of onderhoudsteam? Neem dan contact op met Lisa Traa via 06-39729344 of via [email protected].

Voor kansen op de afdeling sales en finance neem je contact op met Johanneke Swets via 06-49073776 of via [email protected].

Technology vacatures

Job alert

Stel je droombaan veilig