In december verwelkomde Securitas Technology een waardevolle toevoeging aan ons team: Michel van Vliet, die de rol van Operationeel Manager op zich heeft genomen. In dit interview vertelt Michel over zijn ervaringen tijdens de eerste weken bij Securitas Technology en hoe hij de toekomst voor zich ziet.

Een nieuw begin vol warmte en welkom
"Toen ik bij Securitas Technology begon, was ik meteen onder de indruk van de hartelijke ontvangst." begint Michel zijn verhaal. Hij herinnert zich zijn eerste dagen bij het bedrijf als een periode vol positieve interacties en een warme, uitnodigende sfeer. "Iedereen was zo behulpzaam en vriendelijk; het voelde alsof ik meteen deel uitmaakte van het team. Het was niet alleen de technologie die indruk op me maakte, maar vooral de mensen en de cultuur hier. Ik voelde een sterke verbinding met de missie van het bedrijf en de manier waarop iedereen samenwerkt om die te realiseren."

De kracht van teamwerk en samen leren
De eerste twee weken van Michel stonden in het teken van bekend worden met de systemen en collega’s. "In mijn eerste dagen werd ik ondersteund door collega's die bereid waren om hun kennis en ervaringen te delen. Dit maakte mijn leerproces veel sneller en aangenamer. We werken hier niet alleen samen aan projecten, maar we leren ook van elkaar. Er is een continu gevoel van samen groeien en ontwikkelen, wat echt uniek is voor deze werkomgeving."

Groeien en innoveren
Bij Securitas Technology is er ruime aandacht voor persoonlijke groei en innovatie. Michel benadrukt hoe het bedrijf ruimte biedt voor ontwikkeling en creatieve oplossingen, een aspect dat potentiële collega’s zal aanspreken. “Bij Securitas Technology krijg je de kans om te innoveren. Ik voel dat ik een belangrijke bijdrage lever aan de organisatie en onze klanten."

Een typische werkdag: afwisselend en uitdagend
In zijn eerste twee weken bij Securitas Technology, beschrijft Michel van Vliet zijn ervaringen als zowel boeiend als een periode van aanpassing. "Ik vind het hartstikke leuk en vermaak me uitstekend." zegt Michel over zijn beginperiode. Hij legt uit dat deze eerste weken vooral in het teken stonden van het krijgen van de juiste toegangsrechten en het vertrouwd raken met de systemen. Langzamerhand pakte hij ook de verschillende projecten op. "Het is momenteel nog een beetje zoeken naar hoe we verder gaan. In december waren veel collega's vrij, dus dan regelende we dat ik werk had dat ik zelfstandig kon uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Verder ben ik positief gestemd; je krijgt de ruimte om te ondernemen, mensen aan te nemen en mee te denken. Er wordt gefocust op groei en het werkplezier is hoog."

De toekomst bij Securitas Technology: vol kansen en mogelijkheden
Als hij vooruitkijkt, ziet Michel een veelbelovende toekomst bij het bedrijf. "Ik zie volop kansen om door te groeien en mezelf verder te ontwikkelen. Bij Securitas Technology word je echt aangemoedigd om je eigen pad te volgen en je passies te volgen. Het bedrijf investeert in de groei van haar medewerkers, wat betekent dat er altijd mogelijkheden zijn om nieuwe vaardigheden te leren en je carrière vooruit te helpen."

Jouw volgende uitdaging bij Securitas Technology?
Michel sluit af met een bericht aan potentiële nieuwe collega's: "Als je op zoek bent naar een werkplek waar je gewaardeerd wordt, jezelf kunt zijn en je talenten kunt inzetten voor een belangrijk doel, dan is Securitas Technology de perfecte keuze. Hier vind je niet alleen een baan, maar een carrière met betekenis en een geweldig team."