Opleiding tot beveiliger

Behulpzaamheid, waakzaamheid en integriteit zijn eigenschappen die jou tot een goede beveiliger maken. Bezit jij deze eigenschappen? Dan is onze opleiding tot beveiliger zeker iets voor jou.

Tijdens deze veelzijdige opleiding leer en werk je tegelijkertijd bij een van onze toonaangevende klanten. Daarnaast verdien jij meteen salaris.

Wij maken jouw ambities waar

Binnen 1 jaar
je diploma

Werken en leren tegelijkertijd en binnen 1 jaar je diploma halen. Daarnaast kijken we samen welke mogelijkheden we hebben en wat het beste bij jou past! 

Opleiding en direct
geld verdienen

Een groot voordeel is dat je naast het volgen van je opleiding ook meteen geld verdient. En als grootste beveiligingsbedrijf van Nederland, is er altijd werk voor jou.

Uitdagende
omgeving

Jij kiest samen met ons de locatie die het beste aansluit bij jouw wensen en interesses. Geen dag is hetzelfde bij onze toonaangevende klanten.

Onze collega's achter de beveiliging

Start jouw
opleiding

Tijdens de 9 tot 12 maanden durende opleiding krijg je de kans om aan de slag te gaan als aspirant beveiliger. De eerste 10 dagen van dit leer- en werktraject bestaan uit theorie. Daarna begint het echte werk, jouw stage. Deze volg je op een locatie die goed bij jou past. Hier krijg je de kans om je opgedane kennis in praktijk te brengen, terwijl je één dag per week naar school gaat om je verder te ontwikkelen.

Start jouw
opleiding

Tijdens de 9 tot 12 maanden durende opleiding krijg je de kans om aan de slag te gaan bij één van onze toonaangevende klanten. De eerste 10 dagen van dit leer- en werktraject bestaat uit theorie. Daarna begint het echte werk, jouw stage. Deze volg je op een locatie die goed bij jou past. Hier krijg je de kans om je opgedane kennis in praktijk te brengen, terwijl je één dag per week naar school gaat om je verder te ontwikkelen.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Wat leer je tijdens de opleiding?

Mis nooit een interessante vacature

Mis nooit een interessante vacature