Zet je in voor een veiligere wereld

In deze continu veranderende wereld worden er in razendsnel tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Als voorloper op het gebied van innovatie speelt Securitas in op de kansen die dit biedt voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten. Denk hierbij aan slimme camera’s en sensoren en het koppelen van data waarmee we real-time dreiging proactief kunnen monitoren. Mens en high-end beveiligingstechnieken komen samen voor optimaal resultaat. In onze missie om de wereld veiliger te maken, zijn we op zoek naar ambitieuze Engineers, Monteurs en Projectleiders die samen met Securitas het beveiligingslandschap vernieuwen. Ben jij onze nieuwe collega wiens hart sneller gaat kloppen van slimme technologie?
Technologie

De TechAcademy

Heb jij wél technisch inzicht maar nog geen opleiding en/of ervaring hierin? Dan biedt Securitas Technology de TechAcademy. In dit filmpje vertelt Joeri over zijn traineeship aan de TechAcademy en zich hierdoor ontwikkelt heeft tot Service Coördinator!

Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Klik hieronder dan op het specialisme ''Monteur'' en zie alle beschikbare traineeships.

Welke functie past bij jou?

Specialismes Technologie

Engineer

Engineer

Monteur

Monteur

Projectleider

Projectleider