Zet je in voor een veiligere wereld

In deze continu veranderende wereld worden er in razendsnel tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Door nieuwe techniek en alsmaar slimmer wordende algoritmes wordt de beveiligingswereld steeds complexer. Denk hierbij aan slimme camera’s en sensoren en het koppelen van data waarmee we real-time dreiging proactief kunnen monitoren. Als voorloper op het gebied van innovatie speelt Securitas in op de kansen die dit biedt voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten.

Het digitale speelveld dat zich nu vormt laat zien dat techniek en IT onmisbaar is. Als Engineer, Monteur of Projectleider bij Securitas Technology werk je aan beveiligingsoplossingen waar de meeste mensen vandaag de dag nog nooit van gehoord hebben. Jij werkt hier aan beveiligingsoplossingen van de toekomst.

Benieuwd? We drinken graag een kop koffie met je! Stuur ons een bericht of bekijk de openstaande vacatures!

Technology

Maak kennis met de TechAcademy

Bouw jij straks mee aan dé high-end beveiligingsoplossingen van de toekomst? Via onze TechAcademy krijg je de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Heb je technisch inzicht maar heb je nog geen ervaring in de beveiligingstechniek? Wij geven je die kans! Maak kennis met de TechAcademy van Securitas. In 3 maanden tijd word je opgeleid tot volwaardig monteur in de beveiligingstechniek.

Wil je meer weten? In deze video neemt Joeri je mee in zijn ervaringen met de TechAcademy. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot Service Coördinator en werkt hij met veel plezier bij Securitas Technology.

Welke functie past bij jou?

Specialismes Technology

Engineer

Engineer

Monteur

Monteur

Projectleider

Projectleider