Volg de aanwijzingen

Heb je al iemand in gedachten? Buurman, neef, zus of vriendin? En wil diegene solliciteren? Ja?

Meld dit dan aan recruitment via [email protected] met als onderwerp ‘Aanbrengen nieuwe collega’. Als jouw bekende wordt aangenomen en begint bij Securitas, ontvang je eenmalig €500 of €1.000 als dank voor jouw inzet. Hoe cool dat! 

Heb je vragen? Bekijk hieronder de voorwaarden, of stuur een mailtje naar [email protected]

Februari Special

Deze maand hebben we 4 vacature specials. Breng een bekende aan voor een van onderstaande rollen en ontvang een eenmalige bonus van €1.000,-! Bonus geldt ook voor aspirant beveiligers.

Vacature 1:  Havenbeveiliger Rotterdam 

Vacature 2: Beveiliger Eindhoven 

Vacature 3: Monteur Nederland    Vacature 4: EMA Amsterdam 
Dus wacht niet langer en mail gauw naar [email protected].  

Voorwaarden

Per maand worden er 3 vacatures uitgelicht waar we met grote spoed zoeken naar nieuwe collega’s. In deze maand kan je voor deze 3 vacatures een bonus van €1.000 verdienen. Alle overige vacatures kennen ook een aanbrengbonus, deze is te allen tijden, gedurende alle maanden van het jaar €500. 

 1. Aandrager mailt de roepnaam, achternaam, e-mailadres en of mobiele telefoonnummer van de kennis, alsmede een korte motivatie waarom de kennis past op deze vacature naar [email protected]. Let op: aandrager mailt geen CV of motivatie van kennis mee ivm de AVG wet!
 2. De aandrager zorgt er zelf voor dat de kennis op de hoogte is en benaderd kan worden door de afdeling Recruitment.  
 3. Recruitment legt contact met aangedragen kennis en na een eerste korte kennismaking wordt gevraagd of kennis via de toegestuurde mail het sollicitatieproces kan doorlopen. Zodra dit is voltooid en de kennis heeft een bevestiging ontvangen dan heeft de recruiter inzicht in de gegevens en is het recruitmentproces officieel gestart. Wanneer kennis dit niet wil, worden de gegevens automatisch verwijderd en het recruitmentproces automatisch stopgezet. De aandrager krijgt van recruitment hierover een mail. De recruiter heeft te allen tijde geen inzicht gehad in de kandidaat gegevens.
 4. In verband met de privacywetgeving kunnen wij geen inhoudelijke afwijzing geven aan de aandrager. De kennis is dan al op de hoogte van de afwijzing.

Deelname

 1. Kennissen kunnen worden aangedragen door alle medewerkers en stagiaires in dienst van Securitas.
 2. Alle inhuurprofessionals, recruiters en deelnemers van de wervingsprocedure inclusief hiring managers zijn uitgesloten van deelname.
 3. De kennis moet een (redelijk goede) bekende zijn: een vriend, familielid of kennis. Het is de aandrager niet toegestaan om kandidaten aan te bevelen die hij of zij niet kent.
 4. Aandrager dient een korte motivatie in te vullen waarom hij of zij de kennis vindt passen.
 5. Interne verplaatsingen zijn uitgesloten van het referral programma.
 6. Wanneer de kandidaat door meerdere collega’s is aangedragen, komt alleen de eerste aandrager in aanmerking voor de aanbrengbonus
 7. Kandidaten die bij Securitas in de database staan, worden als reeds aangemelde kandidaten beschouwd en tellen niet mee voor de aanbrengbonus
 8. Voor aangemelde kandidaten die de afgelopen 12 maanden contractueel aan Securitas zijn/waren verbonden (bijvoorbeeld via inhuur) geldt ook dat er geen aanbrengbonus wordt toegekend.
 9. Securitas hanteert geen maximum van aangedragen kennissen per jaar door de aandrager.
 10. Aandrager ontvangt de aandraagbonus nadat de kennis een baan bij Securitas accepteert en na afronding proeftijd. Al dan niet met jaarcontract of vast in dienst.

Bonus

 1. Aandrager komt in aanmerking voor een aandraagbonus voor elke aangedragen kennis die hij of zij via de website heeft aangemeld.
 2. Aandrager ontvangt de aandraagbonus nadat de kennis een baan bij Securitas accepteert en na afronding proeftijd. Al dan niet met jaarcontract of vast in dienst.

 3. Securitas mag type en/of hoogte van de aandraagbonus c.q. incentive te allen tijde veranderen.
 4. Het bonusbedrag is het bedrag dat door Securitas werd geadverteerd op het moment dat de aanmelding van de kennis door Securitas werd ontvangen, dit kan een bedrag zijn van €1.000 ten tijde van de extra actie of een bedrag van €500 wanneer het gaat om de standaard referral actie.
 5. De aandraagbonus wordt niet uitgekeerd aan personen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen of van wie wordt vermoed dat ze misbruik maken van het programma.

Overig

 1. Het is niet toegestaan het logo, branding, website of andere intellectuele eigendom van Securitas te gebruiken in verband met dit aandraagprogramma of anderszins. Wel mag je gebruik maken van je eigen netwerk en sociale media om deze actie onder de aandacht te brengen
 2. Securitas mag de bovengenoemde voorwaarden op elk moment en om welke reden dan ook te schorsen, te beëindigen of te veranderen.
 3. Stageposities zijn uitgesloten van deelname
 4. Kandidaten kunnen niet achteraf worden gekoppeld als referral.