Zet je talent in voor een technisch veiligere wereld

In deze continu veranderende wereld worden er in razendsnel tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Dit vraagt om een innovatieve en toekomstgericht visie. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden wij de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. En hier kun jij aan mee werken. Word jij dé drijvende kracht achter onze missie om deze continu veranderende wereld te transformeren naar een veiligere plek om in te leven en werken? Zet je talent in voor een veiligere wereld. Wij dagen je graag uit!

Maak het verschil en bouw mee aan een veiligere wereld
Of je nu als accountmanager, werkvoorbereider, engineer of monteur aan de slag gaat, bij Securitas verwelkomen wij je graag. Een carrière bij Securitas biedt jou de kans om mee te bouwen aan een veiligere wereld. Heb je geen ervaring met high-end beveiligingstechniek? Geen probleem. Groeimogelijkheden zijn er bij Securitas namelijk genoeg. We leiden jou graag op tot specialist van de toekomst zodat jij jouw talent in kunt zetten voor een veiligere wereld. 

Werken bij Securitas
Wil je vrijblijvend met ons praten? Wij drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Daar staan wij alleen maar voor open. Stuur een WhatsAppje naar onze recruiter Victor Kerkhof via 0618299538 of bekijk de openstaande vacatures. Wie weet draag jij binnenkort wel bij aan een veiliger Nederland. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Werken in de techniek

Welke functie past bij jou?

Werken in de techniek

Engineer

Engineer

Monteur

Monteur

Werkvoorbereider Beveiligingstechniek

Werkvoorbereider

Accountmanager

Accountmanager