Objectbeveiliger

Van een museum, kantoor, universiteit tot een ziekenhuis: er is geen plek waar je als Objectbeveiliger niet komt. Geen dag die hetzelfde is. Op al deze belangrijke locaties staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Je komt met veel uiteenlopende mensen in aanraking en ziet het als jouw verantwoordelijkheid hen een veilig gevoel te geven. Een afwisselende baan waarbij Securitas je volop aandacht en mogelijkheden biedt voor verdieping, ontwikkeling en groei binnen jouw werkveld.

 

Objectbeveiliger

Werken op bijzondere locaties

Bij Securitas kun je werken bij de mooiste objecten! Heb jij er interesse in om actief bij te dragen aan veiligheid én daarbij werkzaam te zijn op bijzondere locaties? Dat kan! Bekijk hier een korte video waarbij onze medewerkers je laten zien hoe het is om te werken voor de Universiteit Utrecht en het Nationaal Militair Museum. We bieden niet alleen mooie objecten maar ook goede carrièrekansen bij een innovatieve werkgever die voorloopt in de branche. Enthousiast? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures in objectbeveiliging!

Patrick (25)

Bij zo'n defensielocatie voel ik me helemaal thuis. Het is best complex maar dan kun je laten zien dat je een professional bent en dat voelt heel goed. Je hoort er gewoon bij hier! 

Emel (23)

De werksfeer is top. Met mijn collega’s, maar zeker ook met mijn leidinggevende. Ik kan altijd even bij haar binnenlopen en ze maakt gewoon tijd voor je als het nodig is.

Ahmed (41)

Je kunt hier alle kanten op. Securitas ziet je talenten en stimuleren je ook echt om je verder te ontwikkelen. Ik wilde graag teamleider worden en daar hebben ze me fantastisch bij begeleid.