Wat heeft Securitas te bieden?

Securitas staat voor snelle ontwikkeling en innovatie. Voor een nieuwe manier van beveiligen waarbij we goed naar onze klanten luisteren. Hierbij steunen we op mensen die kennis en techniek weten in te zetten om zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de verschillende slimme beveiligingsoplossingen. In dit proces kunnen onze klanten altijd op onze mensen rekenen. Zij zijn het visitekaartje van Securitas.

Securitas hecht dan ook veel waarde aan haar ‘human capital’ en zal je als medewerker proberen te inspireren, motiveren en ondersteunen om zo jouw persoonlijke en gezamenlijke ambities te realiseren. 

Werken bij Securitas. Met ambitie je toekomst in.

Wij investeren in jou

Bij Securitas grijpen we elke dag als een nieuwe kans om nog beter te worden in wat we doen. We zijn de kennisleider in beveiliging en dat komt door het ontwikkelen van de juiste vaardigheden, expertise en kennis van onze medewerkers. We hebben een ruim aanbod opleidingen en trainingen. Want wij geloven in investeren in de toekomst. En jij?

Lees meer over onze Opleidingen en Trainingen >

Maak deel uit van ons team

Waar je ook bent of wat je ook aan het doen bent, je team steunt je altijd. Daarmee bedoelen we niet alleen leidinggevenden waar je op kunt rekenen, maar ook collega’s waarmee je ideeën of inspiratie kunt delen en klanten die je werk respecteren. We zijn ervan overtuigd dat mensen die zich volledig inzetten ook het beste in anderen naar boven halen. Wij geloven in de kracht van een team. Jij ook?

Maak kennis met jouw collega's >

Wij geven om jou

Terwijl jij je volledig inzet op een van onze kantoren of bij onze klanten, vinden wij het belangrijk dat wij ons voor jou inzetten en je een veilig gevoel geven. We bieden je een salaris dat bij jouw werkzaamheden past en bieden een stabiele omgeving, zoals dat hoort bij een internationaal bedrijf. Wij geloven in prettige en een eerlijke werkomgeving. Jij ook?

Lees meer over onze Arbeidsvoorwaarden >

Neem deel aan ons lifestyleprogramma

Alles is erop gericht om jou zo prettig mogelijk je werk te laten doen. Maar Securitas gaat verder. Ook buiten werktijd organiseert Securitas diverse activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid: Securitas MovesYou! Werk je bij ons, dan kun je regelmatig profiteren van leuke aanbiedingen of samen met je collega's deelnemen aan (sportieve) activiteiten.

Lees meer over ons Lifestyleprogramma >

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53