Solicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure in 6 stappen. Wat staat je te wachten als je bij ons solliciteert?

Stap 1: jij solliciteert

Je solliciteert via onze website (www.werkenbijsecuritas.nl) naar een passende vacature. Dit gebeurt in een aantal stappen, waarbij je onder meer je CV en motivatie toevoegt.

Stap 2: wij nemen jouw sollicitatie in behandeling

Jouw motivatie en CV bekijken we zorgvuldig. Wanneer je aan alle eisen voldoet, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Het (online) screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks, maakt ook deel uit van de sollicitatieprocedure.

Stap 3: het eerste sollicitatiegesprek

Bij het eerste sollicitatiegesprek draait het om het uitwisselen van informatie. Jij wilt graag meer weten over Securitas en wij willen meer weten over jou. We nemen samen je CV door en gaan in op de opleidingen die je hebt gevolgd. Bevalt de kennismaking van beide kanten, dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek.

Stap 4: vervolggesprek

In het vervolggesprek gaan we dieper in op de vacature en worden de wederzijdse wensen en verwachtingen besproken. Willen we na afloop van het vervolggesprek nog steeds met elkaar verder, dan komt de volgende stap.

Stap 5: het persoonlijkheidsonderzoek

We willen graag weten of jij goed past binnen onze organisatie. Daarom nemen we voor een groot aantal functies eerst een persoonlijkheidsonderzoek af bij sollicitanten. De uitkomst van het onderzoek nemen we na afloop meteen met je door. Bij sommige functies (met name kantoorfuncties) zal een uitgebreider assessment plaatsvinden. Dit bestaat uit een persoonlijkheidsonderzoek en capaciteitentest.

Stap 6: de arbeidsovereenkomst

Als Securitas en jij nog steeds vinden dat we een goede “match” zijn, dan doen we je een aanbod onder voorwaarde dat je door de justitiële screening komt en de referentiecheck bij je vorige werkgever(s) niets vreemds oplevert. Heb je in het verleden strafbare feiten gepleegd, dan mag je niet in de beveiliging werken.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53