Stijn van der Aa

Stijn van der Aa

Centralist meldkamer

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

Een werkdag begint altijd met een dienstoverdracht. Hierin worden de taakverdeling en bijzonderheden besproken die invloed kunnen hebben op de dienst, zoals (tijdelijke) wijzigingen in protocollen bij bepaalde klantgroepen of een probleem dat zich eerder op de dag heeft voorgedaan. Daarna ga je naar je werkplek. Het werk bestaat voornamelijk uit het afhandelen van inkomende meldingen via de computer, maar ook via de telefoon. Je ontvangt onder andere overval-, brand- en inbraakmeldingen, maar ook servicegerichte meldingen, zoals een koel-, net- of batterijstoring. Naast dat je veel contact hebt met klanten overleg je ook continu met surveillanten en de hulpdiensten (politie en brandweer).

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Securitas is een ‘grote speler’ op het gebied van particuliere beveiliging. Binnen deze organisatie zijn er veel kansen om te groeien. Voor deze functie ben ik benaderd door een recruiter. Het moment dat ik een mail ontving, dacht ik ‘dit klinkt interessant’. Na een kennismaking wist ik dat de functie bij mij paste. Sindsdien ga ik elke dag met veel enthousiasme naar het werk.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Bezig zijn met veiligheid en beveiliging. Het werk is wisselend en uitdagend. Je weet nooit wat een dienst gaat brengen. Persoonlijk vind ik het hoge tempo waarin gewerkt wordt fijn. Je neemt een melding aan, handelt deze af en binnen enkele minuten ben je weer met een nieuwe melding bezig. Daarnaast vind ik het werken in ploegen prettig; geen vaste dagen of uren.

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Gezellig en informeel onder collega's. Professioneel en formeel bij het afhandelen van alarmmeldingen. Leidinggevenden zijn betrokken en met regelmaat aanwezig op de bedrijfsvloer. 

Wil je een collega van Stijn van der Aa worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53