Rob Dieleman

Rob Dieleman

Hoofd Surveillant

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn werkdag begint s’ morgens rond 8 uur. Dan zijn de meeste collega’s van de nachtdienst terug en praten we bij over de werkzaamheden van afgelopen nacht. Vervolgens begin ik met het beantwoorden van mijn mail. Je kunt wel merken dat we in een 24-uurs economie zitten, want klanten mailen ook s’ avonds en s’ nachts. Van maandag t/m donderdag is mijn dag vooral gevuld met bezoeken van bestaande en/of nieuwe klanten. Tijdens deze bezoeken neem ik de huidige dienstverlening met hun door, en wil ik natuurlijk weten of er verbeterpunten zijn. Vrijdag houd ik zoveel mogelijk vrij om mijn administratie te verwerken.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Mijn baan is heel divers, en dat maakt het juist zo leuk. Het leukste vind ik de vele contacten die ik heb met zowel de collega’s binnen Securitas, als ook de verschillende klanten. Dit geeft mij veel afwisseling, waardoor ik iedere dag fluitend naar mijn werk ga!

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Binnen Securitas wordt de werknemer centraal gesteld. Er is veel mogelijk op het gebied van (bij)scholing en eigen initiatief en ideeën worden zeer op prijs gesteld. Daarnaast is het fijn samenwerken met elkaar. Zeker in de surveillance, waar je veelal alleen op pad bent in jouw dienstauto, is het van belang dat je op je collega’s kunt bouwen. Met een druk op de knop of een telefoontje schiet een collega uit dezelfde omgeving je te hulp. Naast serieus werken lachen we veel binnen de groep. En we organiseren ieder jaar een personeelsfeest. Op dat soort moment ben je eigenlijk één grote Securitas familie.

Raad jij een baan in de beveiliging aan?

Beveiliging is een mooi vak. Of het nu gaat om mobiele surveillance, winkelsurveillance of objectbeveiliging, het is zeer afwisselend en je draagt een grote verantwoordelijkheid. Maak wel een bewuste keuze over welke tak van de beveiliging je wilt kiezen. Als je niet graag in een auto zit, dan past Surveillant misschien niet bij jou, maar kun je als Beveiliger op locatie de baan van je leven hebben!

Wil je een collega van Rob Dieleman worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53