Odette Ketelaars

Odette Ketelaars

Agent Teleservices

Wat doet de afdeling Teleservices?

De afdeling Teleservices staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor ongeveer 400 bedrijven uit het hele land. Dit zijn verschillende soorten bedrijven; van woningbouwverenigingen en beveiligingsbedrijven tot gemeenten en tandartspraktijken. Wij zijn het aanspreekpunt voor de klanten van deze bedrijven, zowel onder kantoortijd als daarbuiten. Wij verlenen service in de vorm van informatieverstrekking en het oplossen van storingen. Indien wij zelf de storing niet kunnen oplossen, sturen we een monteur aan. Daarnaast openen we garages en kantoorpanden op afstand. De taken zijn heel divers en leuk.

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Ik heb gekozen voor een baan bij Securitas omdat ik graag in contact ben met mensen en service wil verlenen naar mensen toe. Teleservices is daar een hele mooie combinatie van.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het leuke aan deze baan is dat je nooit dezelfde klant met dezelfde vraag of probleem aan de telefoon krijgt. Het is echt heel uitgebreid en dat maakt het zo'n leuke uitdaging om te doen. Iedere dag leer je bij. Daarbij heb je ook nog hele leuke collega's die je altijd helpen als je er zelf niet uit komt. En voor je het weet zit je dienst er alweer op... time flies when you're having fun!

Wat wil jij jouw toekomstige collega meegeven?

Voor toekomstige collega's; het is een hele unieke ervaring in het verlenen van service naar de klant, je moet er wel veel voor leren maar dat maakt het alleen maar leuker! Ik vond het wel wennen om nachtdiensten te draaien, de service gaat 24 uur per dag door, maar zelfs de nachten zijn leuk om te doen.

Wil je een collega van Odette Ketelaars worden? Bekijk onze Callcenter Agent vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53