Monique van den Biggelaar

Monique van den Biggelaar

Agent Teleservices

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

Hoe je dag er uitziet is afhankelijk van de tijd waarop je verwacht wordt. Overdag komen er namelijk andere calls binnen dan in de avond en nacht. Overdag heb je veelal een telefonisten- of receptietaak. In de avonduren ben je volop bezig met het aannemen van storingen aan woningen en het inschakelen van de juiste personen bij calamiteiten. Sinds een half jaar ben ik ook werkzaam aan de receptie in Geldrop. Het is fijn als je multi-inzetbaar bent.

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt, maar wilde wel eens wat anders. Het liefst wel een baan waarbij ik contact heb met mensen. Als Agent Teleservices kreeg ik deze kans. Daarnaast werk ik graag in onregelmatige diensten omdat dit goed te combineren is met het gezinsleven. Bij een ochtenddienst ben ik vaak thuis als de kinderen uit school komen, werk ik laat dan breng ik ze in de ochtend zelf naar school en kunnen we tussen de middag lekker samen lunchen.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De afwisseling. Ook al bestaat het werk uit het aannemen van de telefoon, je hebt bij nagenoeg ieder gesprek een andere rol. De ene keer neem je een storing aan bestemd voor een installateur en de andere keer help je een huurder met het vinden van de oorzaak van bijvoorbeeld een grote lekkage of stroomstoring in zijn woning. Verder is het interessant om steeds weer proberen af te stemmen met  de beller, zodat deze met een tevreden gevoel ophangt.

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Ondanks dat het vaak druk is op de werkvloer, is er tussendoor altijd wel tijd  voor een gezellig praatje met je collega’s. Iedereen is erg behulpzaam. De lijnen met de leidinggevenden zijn kort en er wordt veel aandacht gegeven aan zelfontwikkeling. Uiteraard is het heerlijk om (straks) in spiksplinternieuw kantoor te werken.

Wat wil je jouw toekomstige collega meegeven?

Toen ik begon bij Securitas wist ik niet dat het werk van Agent Teleservices zo veelomvattend was. Het is erg handig als je een vlotte babbel hebt en goed kunt omgaan met computersystemen. Beschik je over deze 2 punten, waag het er dan op! Tijdens je inwerkperiode leer je alle technische info en wordt er veel aandacht besteed aan je gesprekstechniek.

Wil je een collega van Monique van den Biggelaar worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53