Mike Pawirodikromo

Mike Pawirodikromo

Objectbeveiliger en winkelsurveillant

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Iedere werkdag ziet er voor mij anders uit. Ik werk namelijk op meerdere objecten, waar de werkzaamheden verschillen. Over het algemeen begint mijn werkdag met het openen van het object, het uitschakelen van het alarm en het lopen van de openingsronde. Vervolgens voer ik de opstartwerkzaamheden uit, zodat alles gereed is voor die dag. Tijdens sluitdiensten begin ik met het aflossen van mijn collega’s en vervolgens zorg ik er onder andere voor dat alle ramen en deuren zijn afgesloten en alle verlichting uit is.

Wat maakt jouw functie zo uitdagend?

Als objectbeveiliger van onder andere een hoog risico object ben ik extra gefocust op mogelijke dreigingen van buitenaf. Elke afwijkende situatie, ook al lijkt het heel onschuldig, wordt met een security procedure afgehandeld om uit te sluiten dat er een dreiging kan ontstaan voor het te beveiligen object. Daarnaast ben ik winkelsurveillant, waar ik te maken krijg met een heel ander publiek, andere risico’s en een ander takenpakket. Hier probeer ik het risico op diefstal en frauduleuze activiteiten te verminderen, maar heb ik ook te maken met zakkenrollerij, vals geld, dronken personen, agressie en overvallen. Door de afwisseling blijft mijn werk uitdagend en blijf ik scherp.

Wat vind je van de werksfeer bij Securitas?

Direct, transparant en menselijk. Zowel met mijn directe collega’s als met de Hoofd Beveiliger, Team Leader Operations en Branch Manager. Je voelt je gewaardeerd als medewerker. Zo werd ik door een verrichte prestatie bij een van onze opdrachtgevers door Securitas in het zonnetje gezet tijdens de “You Make The Difference lunch” met de Algemeen Directeur.

Ondanks de vele medewerkers ben je bij Securitas geen nummertje!

Wil je een collega van Mike Pawirodikromo worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53