Margriet Boender

Margriet Boender

Gastvrouw op de tram

Wat zijn jouw hoofdtaken?

Ik controleer en verkoop vervoersbewijzen, geef reizigers advies bij bijvoorbeeld een omleiding of calamiteit en verleen eerste hulp bij ongevallen. Ook geef ik passagiers aanwijzingen met betrekking tot het reizen met bijvoorbeeld een kinderwagen of scootmobiel. De passagiers welkom heten en hen een veilige en prettige reis aanbieden is natuurlijk ook een van mijn hoofdtaken.

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Mijn eerste functie bij Securitas was receptioniste bij Rijkswaterstaat te Gorinchem. Vanaf het eerste moment, al bij mijn sollicitatie, voelde ik me zeer welkom. Securitas heeft daarnaast goede regelingen voor de medewerkers.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het contact met de reizigers! Dit contact is zo ontzettend veelzijdig. Je komt alle soorten mensen tegen: jong of oud, klein of groot, toeristen, zakenmensen, noem maar op. Ik vind het een fantastische uitdaging, elke dag weer.

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Helder, duidelijk, toegankelijk en professioneel. De ontmoetingen op de werkvloer met mijn collega's en supervisors vind ik zeer aangenaam. 

Waarom zou jij iedereen een baan als gastvrouw op de tram aanbevelen?

Omdat het een ontzettende leuke baan is! Je moet het wel leuk vinden om contact te leggen met mensen, wat dat is in deze functie zo ontzettend belangrijk én leuk. Het is totaal anders dan een kantoorbaan. Je bent altijd onderweg en er doen zich vaak onverwachte situaties voor. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, je bent een beetje "je eigen baasje" op de tram. Jij bent het aanspreekpunt en degene die in de picture staat. De reizigers moeten op jou kunnen vertrouwen dat je hetgeen waar een conducteur voor staat, ook waarmaakt.

Wil je een collega van Margriet Boender worden? Bekijk onze Conducteur vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53