John Bijmans

John Bijmans

Team Leader Operations

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn werkdagen zijn heel afwisselend. De ene dag ben ik veel bezig met administratie en overleggen op kantoor en de andere dag ben ik bij mijn medewerkers op de werkvloer, heb ik contact met klanten of begeleid ik medewerkers bij hun opleiding.

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Ik werkte voor B&M Beveiliging en Alarmering bv, toen dit werd overgenomen door Securitas. Ik heb er nooit over nagedacht om naar een andere beveiligingsorganisatie te gaan. Securitas voelt gewoon goed. Dat blijkt ook uit het feit dat ik al langere tijd met dezelfde collega's werk. Securitas is een organisatie met korte lijntjes, waarbij (persoonlijk) contact erg belangrijk is. Dit maakt het makkelijk om te communiceren en geeft je een gevoel dat je echt een onderdeel van deze organisatie bent.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De afwisseling in mijn functie, het contact met de operationele medewerkers en klanten, maar vooral het opleiden van nieuwe collega's in de functie van hoofd praktijkopleider spreekt mij erg aan. Je ziet collega's gewoon groeien in de functie. Het is dan ook geweldig als ze hun opleiding afronden en met een diploma zich zelfstandig verder kunnen ontwikkelen bij Securitas.

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Ik werk in een team met prettige collega's. De collega Team Leaders zijn allemaal mensen uit de praktijk en weten dus goed wat er speelt op de werkvloer. Er is een prima werksfeer.

Wil je een collega van John Bijmans worden? Bekijk onze Staf en Management vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53