Jeffrey Lithgow

Jeffrey Lithgow

HR Stagiair

Op welke afdeling loop je stage?

Ik loop stage op de afdeling HR Centraal. Op deze afdeling wordt het landelijke HR beleid ontwikkeld.

Wat vind je van je stage bij Securitas?

Uitdagend en zeer leerzaam. De collega’s om mij heen zijn allemaal zeer ervaren HR professionals met allen hun eigen specialisatie. Zodoende krijg ik veel mee van diverse belangrijke HR gebieden. Dit is erg waardevol. Gedurende de stageperiode heb ik bijvoorbeeld erg veel geleerd over Recruitment. Dit begon met het lezen van cv’s en motivatiebrieven en daarna de juiste kandidaten selecteren. Later heb ik geholpen bij het herschrijven van vacatureteksten en heb ik meegedacht over hoe de nieuwe werkenbijsecuritas website eruit zou moeten zien. Hierdoor zie je toch dat recruitment veel meer inhoudt dan cv’s lezen en kandidaten bellen.

Krijg je veel verantwoordelijkheid?

Ja. Als HR stagiair ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van MovesYou activiteiten. Dit is het lifestyleprogramma voor medewerkers van Securitas. Iedereen die bij Securitas werkzaam is kan aan de evenementen deelnemen die aangeboden worden, denk hierbij aan diverse loopevenementen als de Rotterdam Marathon, de CPC Loop in Den Haag en de Ladies Run of het tennis- en voetbaltoernooi. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de vacatures die online gezet worden. Ik doe de laatste check en kijk of alle informatie en gegevens die in de vacature staan kloppen. Als alles juist is, zet ik de vacature online. Ook beoordeel ik alle binnenkomende cv’s en motivatiebrieven en stuur de geschikte kandidaten door naar mijn collega’s. Het organiseren van verschillende trainingen en opleidingen behoort ook tot mijn takenpakket, net als overige taken die voortkomen uit projectbesprekingen. Ik word dus eigenlijk ingezet als een volwaardige medewerker.

Waarom zou jij een stage bij Securitas aanraden?

Als je een stage zoekt waarbij je veel verantwoordelijkheden en ruimte krijgt is dit een mooie plek. Er wordt veel van je verwacht, maar je krijgt er ook veel voor terug. Taken en opdrachten worden duidelijk uitgelegd en wanneer je ergens niet uitkomt staan er altijd collega’s klaar om jou te helpen.

Wil je een collega van Jeffrey Lithgow worden? Bekijk onze Stage vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53