Harold Bergmans

Harold Bergmans

Observant Video Monitoring Center

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

Het Video Monitoring Center heeft een 24/7 dienstverlening. Samen met mijn collega’s bekijk ik de camerabeelden van particulieren, bedrijven en bedrijventerreinen, verzorgen we de sluitbegeleiding van benzinestations en houden we de veiligheid van klanten in de grootste sportschoolketen van Nederland scherp in de gaten. Hiervoor beschikken we over een aantal moderne systemen om de camera-alarmen te verwerken en andere taken uit te voeren zoals het openen en sluiten van slagbomen, hekwerken etc.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom maken we visuele controlerondes met de camera’s bij onze klanten. Met deze controlerondes letten we op afwijkingen en bijzonderheden, zoals een openstaand raam of verdachte personen, en proberen we door de situatie juist in te schatten te voorkomen dat de klant schade ondervindt. Indien we afwijkingen constateren kunnen we de juiste hulpdiensten aansturen, bijvoorbeeld een mobiele surveillant of de politie. Van elke controleronde wordt een rapport opgemaakt en naar onze klanten verzonden. 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het is een zeer afwisselende baan, waarbij ik met een geweldig team van collega’s zorg draag voor een veiliger Nederland.

Waarom raad jij het werken bij Securitas aan?

We hebben een heel fijn team waarbij samenwerken voorop staat. Zoals met onze collega’s van de alarmcentrale en dispatch (mobiele surveillanten). Het is een dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Zelfs nu ons pand in Geldrop volledig wordt vernieuwd, gaan de werkzaamheden op eenzelfde professionele wijze door, eenieder zet zich voor 200% in. Dat maakt het werken bij Securitas zo leuk.   

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

Professioneel, gezellig, voor een ander klaar staan, behulpzaam. Er heerst een leuke en ongedwongen werksfeer en tegelijkertijd wordt er keihard gewerkt aan de veiligheid van anderen.

Wil je een collega van Harold Bergmans worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53