Eva Staats

Eva Staats

Centralist Dispatch

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

Als Centralist Dispatch sta ik dag en nacht klaar voor mijn collega’s van de mobiele surveillance. Wanneer er door collega’s uit de meldkamer een oproep komt voor de mobiele surveillance, voor bijvoorbeeld een inbraakalarm, sturen wij direct een van de surveillanten op pad. Wij monitoren de surveillanten tijdens de melding, maar ook daarbuiten. Als ze ondersteuning nodig hebben van politie of andere hulpdiensten bijvoorbeeld, dan zetten wij dit voor ze in gang. Bij Dispatch zijn wij dus de schakel tussen de meldkamer en de surveillanten en waken wij met behulp van de nieuwste technologie 24/7 over hun veiligheid.

Waarom heb je gekozen voor een baan bij Securitas?

Securitas werkt hard aan de toekomst in de beveiliging en heeft mijns inziens een vernieuwende visie waar medewerkers actief bij betrokken worden.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De afwisseling, geen shift is hetzelfde. Elk moment en elke dag gebeuren er onverwachte dingen. Om dit samen met het team tot een goed einde te brengen is een echte uitdaging en geeft mij veel voldoening.

Hoe zou jij de werksfeer bij Securitas omschrijven?

De werksfeer vind ik heel prettig. Samen met het team een goede shift neerzetten en daarbij veel overleggen en samenwerken zorgt ervoor dat je een goede band opbouwt met collega´s. Daarnaast heb je als Centralist bij Dispatch veelvuldig contact met surveillanten waardoor je veel collega´s uit de organisatie leert kennen.

Wat wil jij jouw toekomstige collega meegeven?

Als jij in je element bent onder druk, goed kan samenwerken en dol bent op een afwisselende baan, grijp dan je kans en wordt mijn collega!

Wil je een collega van Eva Staats worden? Bekijk onze Beveiliging en Surveillance vacatures.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53