Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat we ons voor jou inzetten en je een veilig gevoel geven. We bieden je een prettige werkomgeving en een salaris dat bij jouw werkzaamheden past, gewoon zoals dat hoort.

Bij Securitas zijn medewerkers in vele verschillende functies werkzaam, zoals Beveiliging, Hospitality, Safety Services (Brandwachten en Verkeersregelaars) en OV Services. Iedere functiegroep heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket met eigen salarisschalen en eventuele toeslagen voor onregelmatig werken. Helemaal passend bij de aard van de werkzaamheden.

Waar iedereen binnen Securitas van profiteert zijn de personeelsvoordelen en -activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld je werkkleding gratis stomen en ontvang je een fikse korting op het stomen van je privékleding, krijg je korting op privéverzekeringen of een dagje uit en kun je deelnemen aan het fietsplan. Securitas organiseert daarnaast regelmatig diverse activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid. Want naast dat je voor ons werkt, vinden we het ook gezellig om na werktijd samen een balletje te trappen of aan een hardloopwedstrijd mee te doen.

Securitas is aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53