Techniek

Securitas voert een innovatieve koers op het gebied van beveiligingstechniek. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar extra collega’s die uitblinken in hun kennis van techniek en die door hun helikopterview het overzicht kunnen houden op verschillende projecten.

Als Project Manager ben je binnen Securitas verantwoordelijk voor de implementatie van onze totaaloplossingen (inbraakpreventiesystemen, toegangscontrole, CCTV etc.) bij onze klanten. Je schakelt hierbij met meerdere stakeholders en klanten. Je houdt overzicht tussen meerdere complexe projecten tegelijk, waarbij diverse systemen worden gekoppeld door derden (installateurs). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (financiële) projectbewaking. In deze functie is planmatig werken en overzicht kunnen houden op alle uitgezette acties erg belangrijk.

Als Security Engineer houd je je bezig met het opstellen van technische ontwerpen, kostprijsbegrotingen en werkpakketten. Daarnaast bewaak je de technische uitgangspunten die als basis dienen voor de implementatie van de technische veiligheidsoplossingen bij onze klanten. Samen met de Business Developer en/of Project Manager maak je aan de hand van een programma van eisen een ontwerp en werkpakket voor de projecten. Je hebt een actieve bijdrage in het advies aan de klant dat moet leiden tot een opdracht. Vervolgens bereid je de technische werkzaamheden van A tot Z voor. Je creëert overzicht en hebt oog voor de wensen van de klant.

In de functie van Administratief Support medewerker zorg je ervoor dat het proces rondom de implementatie van onze projecten en de aansluiting op de Securitas alarmcentrale en videomeldkamer goed verloopt. Collega’s, installateurs en klanten komen bij jou met hun technische en operationele vragen op het moment van problemen in het veld. Je zorgt voor een goede borging van onze verplichtingen op technisch gebied en administreert nauwkeurig alles wat Securitas bij haar klanten heeft geleverd. Met jouw vakkennis en dienstverlening zorg je ervoor dat Securitas een hoge kwaliteit kan leveren aan zowel haar opdrachtgevers als klanten.

Securitas Technology richt zich op het ontwikkelen en leveren van innovatieve technologische oplossingen op het gebied van security en business intelligence. Oplossingen die specifiek ontwikkeld worden voor ondernemers in de branches petrol, retail, logistics, industry en carwash. Securitas Technology heeft grote ambities om te groeien. Jij kunt meewerken aan deze groei als monteur, projectleider, werkvoorbereider, systeemengineer of in de sales. Als jij het lef en de motivatie hebt, is alles mogelijk! 

Naast uitdagende vacatures bieden we een eigen 3 maanden durende opleiding om talenten op te leiden tot topmonteurs: de Tech Academy! Hier leren junior monteurs alle ins en outs van het vak, zodat ze direct door kunnen stromen in het team. Meer weten over het werken en leren bij Securitas Technology? Mail naar werken@securitas.nl of bel Securitas Technology op 088 - 550 64 00.

Wie ken je al bij Securitas?

Benieuwd wie van jouw LinkedIn-connecties al bij Securitas werkt of wie van jouw connecties jou kan voorstellen aan één van je potentiële nieuwe collega's? Log hier in op LinkedIn en zie direct wie je bij Securitas al kent. Stuur jouw Securitas-connectie gerust een bericht met je vraag over het werken bij Securitas of de vacature.

Wie ken je bij Securitas?

Techniek vacatures

Projectmonteur Security

Solliciteer
Lees meer ►

Servicetechnicus Security

Solliciteer
Lees meer ►

Service Monteur

Solliciteer

Ben jij een ervaren beveiligingsmonteur met de ambitie om razendsnel je kennis op het gebied van beveiligingsinstallaties uit te breiden? Solliciteer bij Securitas als (Service) Monteur Beveiliging en wordt specialist binnen de beveiligingstechniek!

Lees meer ►
Meer Techniek vacatures ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53