Stage en Opleiding

Op zoek naar een stage of leerwerkplek?

Loop stage bij Securitas en doe een geweldige leerervaring op! Securitas vindt het erg belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden om bij ons stage te lopen of een afstudeeropdracht uit te voeren.

Wij hebben voornamelijk stages in de richting van Integrale Veiligheid of hebben plek voor studenten die geïnteresseerd zijn in een stage op een van onze stafafdelingen (Sales en Marketing, Legal, Finance, HR, IT, Projects & Support). Ook hebben we soms werkplekken voor de opleiding Beveiliger 2.

Zijn er geen openstaande vacatures voor stages of werkplekken, maar heb je wel interesse? Stuur een mail met daarin jouw motivatie naar werken@securitas.nl.

Stage vacatures

Stagiair HR

Solliciteer

HR Studenten opgelet: Wil jij werken voor een internationale opdrachtgever en voor één van de grootste klanten van Securitas? Dan is dit je kans!

Lees meer ►

Stagiair HR Centraal

Solliciteer

De ideale stageplek voor elke HR Student! Ben jij een leergierige, proactieve student die graag uitgedaagd wordt? Securitas biedt jou een stage aan, waarbij jij met de juiste begeleiding jezelf kunt ontwikkelen tot een echte HR-professional

Lees meer ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53