Sales

Bij Securitas ontzorgen we bedrijven en organisaties op het gebied van veiligheid. Werk je bij ons als Business Developer, Sales Advisor, Sales Executive of Safety Consultant? Dan ga jij voor onze klanten en prospects op zoek naar de ideale veiligheidsbalans.

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet- en resultaatdoelstellingen in een van onze regio’s. Je ondersteunt Sales en het lijnmanagement van Securitas in de regio bij de verdere uitdieping van de portefeuilles van bestaande klanten. Ook help je ze bij de benadering van prospects voor het realiseren van integrale veiligheidsoplossingen met technische componenten en dienstverlening. Je vormt binnen de regio de vraagbaak op het gebied van integrale veiligheidsoplossingen, waar techniek een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Als Sales Advisor ben je één van onze commerciële motoren en medeverantwoordelijk voor de uitbouw van de dienstverlening van Securitas. Je ondersteunt hierbij het lijnmanagement bij de realisatie van hun omzetdoelstellingen. Je maakt deel uit van de afdeling Corporate Sales en hebt veelvuldig contact met de collega’s in het hele land.

In de functie van Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet- en resultaatdoelstellingen gericht op Small & Medium Enterprises (MKB). Je bent verantwoordelijk voor een doelgericht verkoopproces waarbij je prospects en bestaande klanten actief benadert. Je haalt tijdens salesgesprekken de klantbehoefte snel boven water en zet deze in samenwerking met collega’s om naar offertes voor beveiligingsoplossingen waar techniek een onderdeel van is. In deze functie is het belangrijk dat je klant- en servicegericht bent en dat je gewend bent om projectmatig te werken. 
 

Wie ken je al bij Securitas?

Benieuwd wie van jouw LinkedIn-connecties al bij Securitas werkt of wie van jouw connecties jou kan voorstellen aan één van je potentiële nieuwe collega's? Log hier in op LinkedIn en zie direct wie je bij Securitas al kent. Stuur jouw Securitas-connectie gerust een bericht met je vraag over het werken bij Securitas of de vacature.

Wie ken je bij Securitas?

Geen vacatures gevonden. Stel een job alert in ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53