Customer Care

Als Customer Care Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die via één van onze kanalen (telefoon, mail, social media en internet) contact met Securitas opnemen. Met doelgerichte vragen achterhaal je de klantvraag en je registreert en analyseert deze. Je zoekt gegevens op in de beschikbare systemen en komt met passende antwoorden. Wat het antwoord ook is, jij zorgt ervoor dat de klant een goed gevoel overhoudt aan het contact met Securitas. Klantbeleving staat bij ons centraal, jij zorgt er als visitekaartje van de organisatie dan ook voor dat deze optimaal is.

Als Callcenter Agent in ons inbound callcenter ben je voor onze klanten een soort Hospitality Medewerker op afstand. Je behandelt inbound calls en e-mails, registreert deze en onderneemt de gewenste actie. Je reikt op afstand bezoekerspassen en parkeerkaarten uit, controleert videoverbindingen en verzorgt ondersteunende diensten. Naast deze werkzaamheden bedien je de telefooncentrale en voer je administratieve taken uit, zoals het maken van een overdracht en het bijhouden van instructies. Ook in deze functie staan professionaliteit en service voorop: jij bent de stem van onze opdrachtgever.

Wie ken je al bij Securitas?

Benieuwd wie van jouw LinkedIn-connecties al bij Securitas werkt of wie van jouw connecties jou kan voorstellen aan één van je potentiële nieuwe collega's? Log hier in op LinkedIn en zie direct wie je bij Securitas al kent. Stuur jouw Securitas-connectie gerust een bericht met je vraag over het werken bij Securitas of de vacature.

Wie ken je bij Securitas?

Callcenter Agent vacatures

Telefonist(e)

Solliciteer

Houd je ervan om contact te hebben met mensen, en ben je zeer flexibel? Kun jij snel met een (creatieve) oplossing komen? In ons klantcontactcenter is geen dag en geen contactmoment hetzelfde. Iets voor jou? Securitas maakt graag kennis met je!

Lees meer ►

Medewerker Customer Care

Solliciteer

Gedreven, niet bang om een stapje extra te zetten en altijd klantgericht?! Signaleer jij commerciële kansen en wil jij de klant een oplossing bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53