Beveiliging en Surveillance

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie in de Beveiliging en Surveillance. Er zijn bij Securitas veel mogelijkheden: op locatie, op de meldkamer of op Schiphol. Kijk hieronder welke functie het beste bij jou past.

Als Beveiliger maak jij de wereld een stukje veiliger. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en signaleert verdachte en onveilige situaties. Het is afwisselend en verantwoordelijk werk op toplocaties door heel Nederland. Jij weet met je sociale skills goed met verschillende type mensen om te gaan. Belangrijk is dat juist jij bij gevaarlijke of ongewenste situaties rustig blijft en weet wat je te doen staat. Uiteraard doe je dit niet alleen; je krijgt hulp van collega’s en de modernste technieken. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas.

Heb jij een gezonde dosis lef en geen moeite met onregelmatige werktijden? Als Surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Overdag, ’s avonds en ’s nachts: jij blijft altijd alert! Hierbij krijg je hulp van de modernste technieken. Bij gevaarlijke of ongewenste situaties ben jij de verantwoordelijke die weet je wat je te doen staat. Maar je staat er niet alleen voor: collega’s in de meldkamer waken over jouw welzijn.

Benieuwd wat je tijdens een surveillancedienst allemaal meemaakt? Lees het artikel 'Een kijkje in de keuken van de mobiele surveillant'.


Als Winkelsurveillant ben je gastheer in de winkel van de opdrachtgever en voorkom je overlast en diefstal. Je loopt surveillancerondes door de winkel en je bewaakt preventief de veiligheid van het winkelpersoneel, alsmede het winkelend publiek. Dit doe je zelfstandig en met behulp van moderne hulpmiddelen. Jij bent verantwoordelijk voor de algehele veiligheid op de locatie! Een baan als Winkelsurveillant is afwisselend en vergt een grote verantwoordelijkheid. Je bent te allen tijde alert en serieus, maar ook zeer klantgericht. Jij kunt zowel het winkelpersoneel als het winkelend publiek een veilig gevoel geven met jouw sterke houding en vakkennis. Je staat sterk in je schoenen in bijzondere situaties en je kunt gemakkelijk zelfstandig en daadkrachtig optreden.

Kan jij het overzicht bewaren en alle detectiesignalen goed verwerken? Als Centralist op onze meldkamer ga je na een intensieve inwerkperiode aan de slag in onze moderne en goed uitgeruste meldkamer. Bij de meldkamer komen vanuit heel Nederland detectiesignalen binnen van bijvoorbeeld inbraak, overval, brand en videobeelden. Deze signalen worden 24 uur per dag opgevolgd. Als Centralist ben jij van groot belang voor de veiligheid van anderen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt. Door jou is de veiligheid van onze opdrachtgevers te allen tijde gewaarborgd!

Securitas zit ook op Schiphol! Als Luchthavenbeveiliger ben je in teamverband verantwoordelijk voor de veiligheid op de luchthaven. Hiervoor voer je onder andere surveillancerondes op en rond de beschermde delen van de luchthaven uit. Tijdens deze rondes volg je ook de meldingen op vanuit het Security Control Center. Heb je interesse om te werken in een super dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en wil je een steentje bijdragen aan de veiligheid van de burgerluchtvaart? Solliciteer dan voor de functie luchthavenbeveiliger.

Beveiliging en Surveillance vacatures

Gastheer/Gastvrouw op de tram - Betaalde Opleiding!

Top vacature Solliciteer

Wil jij de trambezoekers een onvergetelijke ervaring laten opdoen in onze mooie Havenstad Rotterdam, wacht dan niet langer en solliciteer!

Lees meer ►

Teamleider Aviation

Top vacature Solliciteer

Sta jij stevig in je schoenen en help jij graag bij de ontwikkeling van je medewerkers?! Jij schroomt er niet voor om mee te werken in de operatie en weet goed het overzicht te houden. Reageer dan nu als Teamleider bij Securitas Aviation Security!

Lees meer ►

Havenbeveiliger Rotterdam

Top vacature Solliciteer

Wil jij werken als Beveiliger in de haven van Rotterdam? Solliciteer dan op deze vacature!

Lees meer ►
Meer Beveiliging en Surveillance vacatures ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Chaima Akaazoun

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Chaima Akaazoun

chaima.akaazoun [@] securitas [.] nl
Of bel 06 24 19 13 53