Beveiliging en Surveillance

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie in de Beveiliging en Surveillance. Er zijn bij Securitas veel mogelijkheden: op locatie, op de meldkamer of op Schiphol. Kijk hieronder welke functie het beste bij jou past.

Als Beveiliger maak jij de wereld een stukje veiliger. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en signaleert verdachte en onveilige situaties. Het is afwisselend en verantwoordelijk werk op toplocaties door heel Nederland. Jij weet met je sociale skills goed met verschillende type mensen om te gaan. Belangrijk is dat juist jij bij gevaarlijke of ongewenste situaties rustig blijft en weet wat je te doen staat. Uiteraard doe je dit niet alleen; je krijgt hulp van collega’s en de modernste technieken. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas.

Heb jij een gezonde dosis lef en geen moeite met onregelmatige werktijden? Als Surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Overdag, ’s avonds en ’s nachts: jij blijft altijd alert! Hierbij krijg je hulp van de modernste technieken. Bij gevaarlijke of ongewenste situaties ben jij de verantwoordelijke die weet je wat je te doen staat. Maar je staat er niet alleen voor: collega’s in de meldkamer waken over jouw welzijn.

Benieuwd wat je tijdens een surveillancedienst allemaal meemaakt? Lees het artikel 'Een kijkje in de keuken van de mobiele surveillant'.


Als Winkelsurveillant ben je gastheer in de winkel van de opdrachtgever en voorkom je overlast en diefstal. Je loopt surveillancerondes door de winkel en je bewaakt preventief de veiligheid van het winkelpersoneel, alsmede het winkelend publiek. Dit doe je zelfstandig en met behulp van moderne hulpmiddelen. Jij bent verantwoordelijk voor de algehele veiligheid op de locatie! Een baan als Winkelsurveillant is afwisselend en vergt een grote verantwoordelijkheid. Je bent te allen tijde alert en serieus, maar ook zeer klantgericht. Jij kunt zowel het winkelpersoneel als het winkelend publiek een veilig gevoel geven met jouw sterke houding en vakkennis. Je staat sterk in je schoenen in bijzondere situaties en je kunt gemakkelijk zelfstandig en daadkrachtig optreden.

Kan jij het overzicht bewaren en alle detectiesignalen goed verwerken? Als Centralist op onze meldkamer ga je na een intensieve inwerkperiode aan de slag in onze moderne en goed uitgeruste meldkamer. Bij de meldkamer komen vanuit heel Nederland detectiesignalen binnen van bijvoorbeeld inbraak, overval, brand en videobeelden. Deze signalen worden 24 uur per dag opgevolgd. Als Centralist ben jij van groot belang voor de veiligheid van anderen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt. Door jou is de veiligheid van onze opdrachtgevers te allen tijde gewaarborgd!

Securitas zit ook op Schiphol! Als Luchthavenbeveiliger ben je in teamverband verantwoordelijk voor de veiligheid op de luchthaven. Hiervoor voer je onder andere surveillancerondes op en rond de beschermde delen van de luchthaven uit. Tijdens deze rondes volg je ook de meldingen op vanuit het Security Control Center. Heb je interesse om te werken in een super dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en wil je een steentje bijdragen aan de veiligheid van de burgerluchtvaart? Solliciteer dan voor de functie luchthavenbeveiliger.

Beveiliging en Surveillance vacatures

Beveiliger Healthcare en Industrie

Top vacature Solliciteer

Bezit jij een goed probleemoplossend vermogen en weet je te allen tijden je hoofd koel te houden? Hou jij van afwisseling en roulatie op zowel de locatie als in de werkzaamheden en pas jij je gemakkelijk aan? Securitas maakt graag kennis met je!

Lees meer ►

Havenbeveiliger

Top vacature Solliciteer

Ben jij communicatief vaardig, representatief en kun je goed werken onder druk? Zoek je werk in de beveiliging? Dan zoeken wij jou als Havenbeveiliger bij Securitas! Bekijk deze vacature!

Lees meer ►

Beveiliger Utrecht/Amersfoort e.o. (30 uur p.w.)

Top vacature Solliciteer

Ben jij gemotiveerd, klantvriendelijk, en proactief? Securitas zoekt jou als Beveiliger voor een van onze vele locaties in omgeving Utrecht (30 uur per week)!

Lees meer ►
Meer Beveiliging en Surveillance vacatures ►

Vragen over vacatures?

Recruitment Center

Voor vragen over algemene vacatures kun je contact opnemen met:

Recruitment Center

werken [@] securitas [.] nl
Of bel 088 322 11 12
Recruitment Aviation

Voor vragen over vacatures op Schiphol kun je contact opnemen met:

Recruitment Aviation

recruitmentaviation [@] securitas [.] nl
Of bel 06 241 914 52
Carolien van Dorsser

Voor vragen over vacatures op de tram kun je contact opnemen met:

Carolien Muller

carolien.muller [@] securitas [.] nl
Of bel 010 285 61 30